Pe bază de plante, de îngrijire pentru mâini și unghii

Atunci, cum arata mainile si unghiile, spune multe despre tine si despre viata ta esență. Dacă lucrați într-un birou sau sunteți un grădinar pasionat, trebuie să depuneți diligență, ele arata sănătos și frumos. În acest articol vă vom prezenta unele plante de îngrijire pentru mâini și unghii, care va îmbunătăți foarte mult sănătatea și aspectul, ca să le facă curat, moale și neted.

Dacă unghiile tale sunt fragile și ușor se taie

9Dacă unghiile tale sunt deja разслоени, poate, nu ați putea fi capabil de a restabili-le complet, dar, de asemenea, prin aplicarea de ceară de albine pe ele, le va proteja și de a proteja în continuare de distrugere a integrității lor. Tot ce trebuie să faceți este să se amestecă 1 parte ceara de albine, 2 parte dintre dumneavoastră preferat de ulei esential pe piele și ușor de căldură de amestec, până când capătă consistența lichidă. Dacă doriți, puteți adăuga și dumneavoastră preferat de iarbă. După ce sa răcit, se aplică pe нокътните gresie cu masând și lasă un strat subțire de sa se intareasca. Păstrați deci, masca într-un recipient cu capac și se aplică de mai multe ori pe zi dacă este necesar.

Dacă cuticula din jurul unghiilor este dificil pentru tine, iar tu nu vrei, pentru a felie-le

Într-un castron adecvat, se amestecă amidon de porumb și pulbere din radacina de iris. Apoi cu atenție se aplică pe cuticula din jurul unghiilor și frecați cu delicat cu mișcări circulare. Ușor абразивната iarba va fi de a le netezi, nu le da nici un rău, dacă nu exagerati cu presiune, care te dă pe ele.

Cada de baie pentru mâini cu rozmarin și trandafir

Această aromă de aburi va lăsa aroma dulce pe pielea de pe mâini timp de câteva ore. Numărul de plante nu sunt strict definite, ci mai degrabă depinde de capacitate, în care veți găti-le cu o soluție concentrată.

Ingrediente:

 • uscate de trandafiri, muguri, petale și/sau flori.
 • frunze de rozmarin
 • oțet alb

Mod de preparare:

Completați curat un borcan de sticlă cu trandafiri și se adaugă frunzele de rozmarin /aproximativ 1 lingura la un borcan de 1 litru/. Umple un borcan cu oțet alb și închideți-l cu un capac. Lăsați-l la soare timp de 2 până la 3 zile. Se strecoara si din nou păstrați într-un borcan curat sau adecvat-un borcan de sticlă, care trebuie să fie închis.

Se adauga 2 linguri de cerere în instanța de dimensiuni adecvate și de completare a lui cu apă. Dip mâinile în el, și după îndepărtarea lor, de a mortar pe bază de plante, trebuie doar să le изтръскайте, fără попивате cu o cârpă.

Curățați pielea de pe mâini cu lavandă

Încercarea de a elimina mirosul de usturoi de pe mâini, dar fără succes? Sau locul de muncă în grădină, pielea de pe ele обезцветила? Acest demachiant blând reteta va ajuta pentru a elimina mirosurile și petele de ele rapid și eficient.

Ingrediente:

 • 1 lingura de bicarbonat de sodiu;
 • 1 lingura de lapte praf;
 • 1 lingurita de suc de lamaie la praf;
 • 1 lingura de culoare lavandă.

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un castron, umeziți-vă mâinile cu apă și frecați amestecul pe ele timp de câteva minute. Clătiți bine cu apă și uscați cu o cârpă de bumbac.

Complex de îngrijire pentru mâini și unghii cu galbenele

Uscate, flori de galbenele sunt un mijloc excelent pentru a trata deteriorate clește, în jurul unghiilor.

Ingrediente:

 • 1/2 cana de flori uscate de galbenele;
 • 2 linguri de ulei de cocos;
 • 2 linguri, lanolină;
 • 1/4 lingurita cana de unt de caise nuci.

Mod de preparare:

În potrivită-un borcan de sticlă, se toarnă flori uscate de galbenele. Se amestecă unt de cacao, ланолина și ulei de caise nuci într-un mic tigaie se prăjește-le în timpul cald se topește. Cu astfel amestecul se toarna peste florile de ulis, închideți bine capacul și așteptați în termen de 24 de ore, după care se filtrează într-un borcan curat.

10

Masaj de mâini și unghii cu un număr mare de amestec timp de câteva minute. Apoi se înmoaie în exces cu o cârpă de bumbac.

Întăritor pentru unghii cu henna

Rășină în къната va consolida și de a proteja unghiile tale, și în același timp le vor fi atașate luciu, după ce a fost lustruit. Pentru acest scop, este necesar pentru a amesteca pudra de henna cu o cantitate suficientă de apă caldă până se obține terci gros. Se aplică în jurul unghiilor o cantitate mică de vaselina, pentru a evita o colorare a pielii. cu un tampon de bumbac și atașați пастообразната amestec pe нокътните gresie și lăsați să acționeze timp de 4-5 minute. Clătiți bine cu apă caldă și uscați cu un prosop.

Sfaturi pentru cele mai frumoase mâini și unghii:

 • Înainte de a лакирате, asigurați-vă că unghiile s-au uscat, deoarece, în caz contrar, vă va crea condiții favorabile pentru dezvoltarea ciupercilor;
 • Întotdeauna ștergeți-l uscat mâinile după spălare, pentru a preveni o uscare a pielii, după care se aplică o loțiune pe bază de plante;
 • Adăugați uleiul esențial de săpun lichid pentru mâini, în care, la cerere, s-ar putea ajuta iarbă, înainte de acest lucru;
 • Pielea mâinilor сбръчква foarte ușor, deoarece are doar un singur strat de grăsime subcutanată. Este nevoie să purtați mănuși atunci când градинарствате sau curățenie în casă cu diferite medicamente. Și înainte de a pune mănuși și se aplică o loțiune pe bază de plante, care vă va aduce beneficii suplimentare.