12 sfaturi pentru mâini frumoase

Zi și noapte, acasă sau pe stradă, de vară sau de iarnă, mâinile sunt întotdeauna expuse la influențele mediului. Aceste câteva sfaturi simple de îngrijire pentru mâini și unghii, nu permite напуканата pielii și чупещите, unghiile помрачават vă starea de spirit.

Spălați-vă pe mâini cu sapun lichid cremos

11Mult mai puternic purificator este un medicament, cu atât mai mult usuca pielea. Asigurați-vă că săpunul pe care îl utilizați nu conține substanțe chimice Triclosan (o substanță care se dizolvă greu în apă, dar мастноразтворимо și trece liber prin membranele celulare. Când pătrunde în celulă, триклозанът blochează sinteza enzimei Еноил-modul de orientare-reductaza, care este vital pentru supraviețuirea multor bacterii și ciuperci. Dacă atașați de clor poate forma de cloroform, care, probabil, este o substanță cancerigenă). Cei care includ în componența sa, de obicei, descris ca antibacteriene, dar este folosit de Triclosan вместоестествена ingrediente antibacteriene, cum ar fi eucalipt sau ulei de arbore de ceai.

Niciodată nu puneți mâna în gheață sau apă fierbinte

Apa rece poate provoca îngustarea, și apoi extinderea capilarelor, ceea ce duce la покраснению. Apa fierbinte usuca pielea, cum cere ea de sebum (mucus, care produc glandele sebacee, situate în derm a pielii), explică specialiștii.

Bazați-vă pe uleiuri vegetale

Ei sunt cel mai bun mijloc pentru a hidrata pielea, în opinia specialiștilor, care recomanda de a folosi o crema de maini pentru pielea uscată și crăpată a pielii, съдържащшафраново ulei.

Aflați cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru cuticule ei

Atunci când cuticulele uscate și zdrobite, aparent маникюрът nu poate arata bine. Cu toate acestea, tăierea cuticulei poate să depun infecții și lucruri, pentru a deveni mult mai rău. Încercați să ексфолирате mâinile cu un scrub pentru corp, și apoi să ștergeți numai acele clește, care sunt detașabile. Омекотявайте restul de în fiecare săptămână cu o soluție pentru a șterge un clește cu ingrediente naturale. Apoi le избутвайте în interior cu lemn стикче.

Hidratarea după dezinfecția

Aceasta este ceea ce mulți dintre voi nu sunteți sigur ce trece, dar acest lucru este foarte important, deoarece produsele cu un conținut ridicat de alcool deshidrateaza pielea si unghiile, făcându-le mai sensibile la fisurare. Așteptați дезинфектантът să se usuce și se aplică crema/lotiune/ulei.

Utilizați o protecție solară

Mâinile pot apărea pete și riduri la fel de rapid ca si pe fata. Se amestecă loțiune de protecție solară cu SPF40 cu dumneavoastră lotiune hidratanta, deoarece слънцезащитният în sine poate mâinile uscate. Dacă deja ați apărut pete acestea pot fi изсветлите cum să utilizați albire crema de maini cu extract de musetel.

Încercați crema de fata anti-imbatranire a pielii, după 40 de

Ретинолът, care conțin aceste creme, face pielea mai elastica, ceea ce este un plus pentru o manichiura frumoasa. Îl aplicați pe partea exterioară a palmei înainte de somn.Faceyi masca

Se aplică masca cu ulei de migdale, se pune palma în pungi de plastic și se acoperă cu un prosop cald timp de 5 minute. Căldura ajută de substanțe active din masca pătrunde în piele.

Adauga biotină

Biotina (vitamina B7) crește rezistența unghiilor și le protejează de rindeluit și de rupere. Rezultatele cercetării arată că după administrarea de 2.4 mg de biotină pe zi, timp de câteva luni, 90% dintre participanți au avut o îmbunătățire semnificativă. Dermatologii spun că pentru a obține acest efect trebuie să respecte предписанную doza de 2-4 mg pe zi. Unele produse pentru unghii conțin siliciu și completările MSM – două substanțe sunt, de asemenea, legate de puterea de unghii.

12

Evitați lakochistiteli cu acetona

Este un produs care toate dermatologi una de părere că este mai bine să nu folosească, dacă aveți unghii casante. S-a Dovedit că лакочистителите cu acetonă, deoarece acestea sunt foarte puternice, se dizolvă în afară de lac și o parte din stratul superior al unghiilor, făcându-le fragile

Evitați brute beau

Acestea sunt complet nepotrivite, deoarece produc mici fisuri și crăpături pe unghii, ceea ce duce la instalarea lor. În schimb, utilizați moale subțire de fișiere și nu пилете în urmă-înainte mutarea lui pilat într-o singură direcție, în mod uniform și lent pentru a păstra integritatea unghiilor.

ATENȚIE: Semnele de pe unghii, cu probleme de sanatate

  • pete albe pe unghii pot fi cauzate de probleme cu ficatul;
  • jumatate roz, jumatate albe, unghiile sunt un semn de boli de rinichi;
  • galben și subțire unghiile, creștere lentă poate fi un semn de boli pulmonare;
  • slabe нокътни pat poate fi un simptom precoce a anemiei.